چاپ مقاله بین المللی ISI نتیجه کار تحقیقاتی دانشجو مهندسی مکانیک (عمر خستگی قطعات چاپی پلی لاکتیک اسید)

چاپ مقاله بین المللی توسط دانشجو و استاد راهنمای گروه مهندسی مکانیک

چاپ مقاله بین المللی ISI دانشجوی علم و فرهنگ از گروه مهندسی مکانیک با عنوان:

"Experimental and numerical investigation of rotating bending fatigue of polylactic acid 3D printed parts by an extrusion-based additive manufacturing method"

این نتایج تحقیقاتی توسط سرکار خانم رها اوضح با شماره دانشجویی 951273015 توسط استاد راهنما جناب آقای دکتر آخوندی در مجله با عنوان:

"Journal of Engineering Research"

مورد پذیرش قرار گرفت. این تحقیق، تاثیر چهار پارامتر، ارتفاع لایه، دمای نازل، درصد پر شدن، و دمای بستر را بر روی عمر خستگی قطعات چاپی پلی لاکتیک اسید (PLA) با استفاده از فرآیند ساخت افزودنی مبتنی بر اکستروژن (AM) بررسی می‌کند. آزمایش ها با استفاده از روش تاگوچی و با در نظر گرفتن سه سطح برای هر پارامتر طراحی شدند. میزان تاثیر و مقادیر بهینه متغیرهای فرآیند با استفاده از تحلیل واریانس (ANOVA) و نسبت سیگنال به نویز تعیین شده است. برای پیش‌بینی رفتار خستگی، یک مدل تجربی ارائه شده که با استفاده از روش حداقل مربعات با نتایج خستگی نمونه‌های ساخته‌شده با مقادیر متغیر بهینه فرآیند برازش داده شد. علاوه بر این، شبیه‌سازی اجزای محدود انجام شد و نتایج با یافته‌های مطالعه تجربی مقایسه شد.

لینک دسترسی به مقاله

لینک دانلود مقاله